Kotitallin pitäjille


Kotitallin pitäjille by katja@hevoskeksinnot.fi, 10.05.2021
Helppo tapa hoitaa kotitallin ruokinta

Heinätin®-heinäautomaatti helpottaa tallinpitäjän arkea ja tuo rauhan hevosten vatsoille. Sen avulla on helppo hoitaa hevosten säännöllinen heinienjako omalla kotitallilla, jossa ei ole palkattua henkilökuntaa.

 
Heinättimen hyödyt:
  • Heinätin tuo tallinpitäjän arkeen joustoa, sujuvuutta – ja vapaa-aikaa: se jakaa heinät hevosillesi säännöllisesti juuri silloin kuin sinä haluat.
  • Heinätin on hevosen vatsan paras kaveri: sen avulla voit tarjota hevosillesi tiheän, ympärivuorokautisen heinäruokinnan.
  • Voit annostella Heinättimeen jokaiselle hevoselle yksilölliset heinäannokset muiden tallitöiden ohessa. Näin saat kaikki päivän tallityöt hoidettua kätevästi yhdellä kertaa.
  • Ei enää aikaisia aamuherätyksiä, eikä aamuheinien jakoa nälkäisille hevosille – Heinätin herää ja jakaa heinät puolestasi.
  • Heinättimien sähkönkulutus on minimaalista.
 
Haluatko automatisoida hevosesi/hevostesi heinäruokinnan? 

Ota yhteyttä tästä! Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan Heinätin-mallin.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Terveyttä ja elämänlaatua – niin hevosille kuin tallinpitäjälle

Koivurinteen Issikkatilaa pyörittävä Kati Leppälahti hankki Heinättimet kuudelle islanninhevoselleen vuonna 2016, sillä islanninhevoset ovat äärimmäisen tehokkaita rehunkäyttäjiä ja niiden vyötärölinja pullahtaa herkästi, jos heinää tarjoillaan liikaa. ”Olen aina pyrkinyt järjes...

Heinätin vähentää heinähävikkiä – Kokemuksia hevosten ruokintalaitteesta

Larva-Jussilan tilalla Etelä-Pohjanmaalla hevosten hyvinvointi on aina ollut prioriteetti numero yksi. Viime syksynä tallin omistaja Riikka Takaneva alkoi miettiä, miten tallin arkirutiineja voisi helpottaa hevosten hyvinvoinnista tinkimättä. Kotimainen Heinätin-heinäautomaatti p...

Hevosen metabolinen oireyhtymä

Sutjakaksi syömällä Säännöllisellä korsirehuruokinnalla voidaan taistella myös toista hevosten terveyteen vaikuttavaa ongelmaa vastaan. Liikalihavuus on hevosten elintaso-ongelma samaan tapaan kuin ihmistenkin. Liian suuret ruokintamäärät sekä vähäinen liikunta saavat kilot kert...