Produkty‪» Valmennukset‪» Yksilövalmennukset‪»

Yksilövalmennus 60-90min

Yksilövalmennus 60-90min

Yksilövalmennus 60-90min
Yksilövalmennus 60-90min
Yksilövalmennus 60-90min

Cena
75.00 včetně DPH 24% (60.48 €, DPH 0) + poštovné


Množství
ks


Doba doručení přibližně 3 - 15 den/dní.Dostupnost
Přibližně 3 - 15 den/dní od objednávky. Spolehlivost odhadu je dobrá.

Skladová dostupnost
Chci dostat upozornění, až bude produkt znovu skladem.


Popis produktu
Voit hyödyntää tarjoamaani valmennusta esim. kehittääksesi yritystäsi, kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, löytääksesi parempia ja enemmän oman itsesi näköisiä työtapoja tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta.

Valmennus rakentuu Sinun toiveidesi mukaisesti. Muutosvalmennus toimii myös päätöksenteon tukena ja auttaa Sinua löytämään toimintaasi punaisen langan kohti menestystä. Valmennuksessa kartoitat nykyisen tilanteesi, oivallat Sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat toimintasuunnitelman kohti haluamaasi.

Valmennuksessa Sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla Sinä itse oivallat, mitä Sinä haluat ja miten voit rakentaa omannäköistäsi yrittäjyyttä ja elämää. Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein ja ne voivat tapahtua sopimuksen mukaan kasvotusten Tampereen seudulla tai etänä ympäri Suomen. 

Valmennukset ovat aina ehdottoman luottamuksellisia.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos yrityksessäsi ja elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä unelmistasi totta.

Komentáře
Přidat komentář