Produkterne‪» Valmennukset‪» Yksilövalmennukset‪»

Yksilövalmennus 60-90min

Yksilövalmennus 60-90min

Yksilövalmennus 60-90min
Yksilövalmennus 60-90min
Yksilövalmennus 60-90min

Pris
75.00 inkl. moms 24% (60.48 €, moms2 0) + forsendelsesomkostninger


Antal
stk.


Forventet leveringstid 3 - 15 dag(e).Tilgængelighed
Ca. 3 - 15 dag(e) fra ordredato. Estimatets pålidelighed er god.

Lagerbeholdning
Jeg vil gerne kontaktes, når produktet er på lager igen.


Produktbeskrivelse
Voit hyödyntää tarjoamaani valmennusta esim. kehittääksesi yritystäsi, kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, löytääksesi parempia ja enemmän oman itsesi näköisiä työtapoja tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta.

Valmennus rakentuu Sinun toiveidesi mukaisesti. Muutosvalmennus toimii myös päätöksenteon tukena ja auttaa Sinua löytämään toimintaasi punaisen langan kohti menestystä. Valmennuksessa kartoitat nykyisen tilanteesi, oivallat Sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat toimintasuunnitelman kohti haluamaasi.

Valmennuksessa Sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla Sinä itse oivallat, mitä Sinä haluat ja miten voit rakentaa omannäköistäsi yrittäjyyttä ja elämää. Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein ja ne voivat tapahtua sopimuksen mukaan kasvotusten Tampereen seudulla tai etänä ympäri Suomen. 

Valmennukset ovat aina ehdottoman luottamuksellisia.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos yrityksessäsi ja elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä unelmistasi totta.

Kommentarer
Tilføj kommentar