Termékek‪» Stable supplies‪»

Fluffy Feeder -heinätyyny

Fluffy Feeder -heinätyyny

Fluffy Feeder -heinätyyny
Fluffy Feeder -heinätyyny
Fluffy Feeder -heinätyyny
Fluffy Feeder -heinätyyny

Ár
89.00 ÁFÁ-val 24% (71.77 €, ÁFA 0) + szállítási költségek


Mennyiség
darab


Várható szállítási határidő 3 - 15 nap(ok).
Webáruházból azonnal szállítható0 db
Elérhetőség
Körülbelül 3 - 15 nap(ok) a rendeléstől számítva. A megadott szállítási idő valószínűsége jó.

Tárolókapacitás
Értesítést kérek, ha a termék újból raktárra érkezik


Termékleírás
Fluffy slow feeder pidentää syömiseen käytettyä aikaa, jonka vuoksi hevosellasi riittää virikettä useamman tunnin ajaksi.

Kokonsa puolesta Fluffy sopii hyvin karsinaan ja on hiljainen käytettäessä. Fluffy Feeder sijoitetaan maahan vapaasti hevosen käytettäväksi, jolloin hevosella säilyy luonnollinen syömisasento. Turvallisuuden takaamiseksi Fluffy Feederiä ei tule kiinnittää seiniin, aitoihin tai lattiaan.

Fluffy Feeder soveltuu hyvin käytettäväksi myös Heinätin Outdoor malleissa. Valikoimaan tulossa myös pienempi Indoor -mallin kaappeihin sopiva Mini Fluffy

Fluffy slow feeder on suurimmaksi osaksi umpinainen verkko-osuuden sijaitessa pussin päällipuolella. Tämän vuoksi heinät tai verkko eivät ulkokäytössä kerää itseensä hiekkaa tai muita maa-aineksia.

Fluffy Feederiin mahtuu noin 3kg kuivaa heinää. Käyttöön soveltuu myös esikuivattu heinä, olki tai vaikkapa tuore ruoho. Yhdellä hevosella täyden Fluffyllisen tyhjenemisaika on arviolta 1,5 - 2h.

Ekologiset Fluffy Feederit on valmistettu lähes täysin kierrätysmateriaaleista ja ne ovat tasalaatuisia, pestäviä sekä erittäin kestäviä.

Fluffy Feederin verkko on valmistettu auton turvavyöstä ja näin ollen sen käyttöominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Verkko kestää hyvin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Verkkoa on saatavilla 4cm silmäkoolla. Huomioithan, että silmäkoko ei ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin slow feeding -verkkoihin.

Fluffy Feederin värit saattavat vaihdella käytettävissä olevien materiaalien mukaan. Väritoiveet voi esittää tilauksen yhteydessä kohdassa lisätiedot.
Ennen jokaista käyttökertaa on varmistettava, että Fluffy Feeder on ehjä. Rikkinäistä Fluffya ei saa käyttää vaan se tulee hävittää asianmukaisesti.

Fluffy Feederit valmistetaan Suomessa. Lue lisää tästä.

Becsült csomagolt méret vagy a csomagolási egység becsült értéke 25 x 35 x 25 mm.

Súly
0.1 kg (Magába foglalja a csomagolás súlyát)


Hozzászólások
Kérjük, írd meg saját észrevételedet!