Termékek‪» Valmennukset‪» Yksilövalmennukset‪»

Yksilövalmennus 60-90min

Yksilövalmennus 60-90min

Yksilövalmennus 60-90min
Yksilövalmennus 60-90min
Yksilövalmennus 60-90min

Ár
75.00 ÁFÁ-val 24% (60.48 €, ÁFA 0) + szállítási költségek


Mennyiség
darab


Várható szállítási határidő 3 - 15 nap(ok).Elérhetőség
Körülbelül 3 - 15 nap(ok) a rendeléstől számítva. A megadott szállítási idő valószínűsége jó.

Tárolókapacitás
Értesítést kérek, ha a termék újból raktárra érkezik


Termékleírás
Voit hyödyntää tarjoamaani valmennusta esim. kehittääksesi yritystäsi, kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, löytääksesi parempia ja enemmän oman itsesi näköisiä työtapoja tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta.

Valmennus rakentuu Sinun toiveidesi mukaisesti. Muutosvalmennus toimii myös päätöksenteon tukena ja auttaa Sinua löytämään toimintaasi punaisen langan kohti menestystä. Valmennuksessa kartoitat nykyisen tilanteesi, oivallat Sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat toimintasuunnitelman kohti haluamaasi.

Valmennuksessa Sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla Sinä itse oivallat, mitä Sinä haluat ja miten voit rakentaa omannäköistäsi yrittäjyyttä ja elämää. Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein ja ne voivat tapahtua sopimuksen mukaan kasvotusten Tampereen seudulla tai etänä ympäri Suomen. 

Valmennukset ovat aina ehdottoman luottamuksellisia.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos yrityksessäsi ja elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä unelmistasi totta.

Hozzászólások
Kérjük, írd meg saját észrevételedet!