商品‪» Heinätin® Hay Feeders‪» Outdoor models‪»

Heinätin® Heinäseinä 3m - UUTUUS!

Heinätin® Heinäseinä 3m - UUTUUS!

Heinätin® Heinäseinä 3m - UUTUUS!
Heinätin® Heinäseinä 3m - UUTUUS!
Heinätin® Heinäseinä 3m - UUTUUS!
Heinätin® Heinäseinä 3m - UUTUUS!
Heinätin® Heinäseinä 3m - UUTUUS!

価格
3639.40 付加価値税込み 24% (2935.00 €, 付加価値税 0) + 配送手数料個数


納入時期お見積もり 30 - 60 日.
オンライン注文で即時納入可0 個数
納入可能
大体 30 - 60 日 ご注文から. 信頼度 良好.

在庫状況
商品が倉庫に入荷されたら、知らせてほしいです。


商品説明
Heinätin® Heinäseinä on tuoteuutuus! Heinäseinä soveltuu useimpiin 3m leveisiin aukkoihin. Heinäseinän avulla voit rakentaa vaikkapa kolmion tai neliön muotoisia ruokintapisteitä pihattoalueille tai korvata pätkän rakennuksen seinästä ja sijoittaa hevosten heinät heinäseinän taakse säältä suojaan.

Heinäseinän ohjauskeskuksella on akkuvarmistus sähkökatkojen varalta ja yhdellä keskuksella voidaan ohjata useita Heinäseiniä yhtä aikaa. Jokaisessa Heinäseinässä on oma moottori, jolloin seiniä voidaan ohjata neljän Heinäseinän ryhmissä yksilöllisesti. Tällä ominaisuudella luot hevosille aktiviteetteja pienempäänkin tilaan ja voit helposti rakentaa Paddock Paradise -tyyppisiä ruokintaratkaisuja hevostesi hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Materiaaleina kuumasinkitty 2mm teräs ja huippukestävä, rekkojenkin kapellivaunuissa käytettävä, suojapeite. Heinäseinän mitat L3000mm x K2000mm. Alaosan umpiosan korkeus vakiona 45cm, joka soveltuu pienimmillekin poneille. Tätä osaa on mahdollista kustomoida isoille hevosille sopivaksi tai Heinäseinää on mahdollista korottaa koko leveydeltä oman tarpeen mukaan.

Asiakkaan on mahdollista valita suojapeitteeseen omaa silmää eniten miellyttävä väri (musta, harmaa, punainen, sininen, valkoinen, vihreä). Peitteeseen voidaan tarvittaessa painaa myös tallin logo.

Käyttöjännite 24V. Heinäseinän lisäksi tarvitset ohjauskeskuksen Heinäseinä Controller Luxe tai Heinäseinä Controller Basic.

Heinäseinät toimitetaan osina. Toimituksen kustannukset tarkistetaan erikseen.


大体の商品の大きさ、または製品パッケージの大きさは 500 x 400 x 3000 mm.

この商品の配送方法は以下です。 配送方法:
- 当店舗でのお引き取り

重量
165 kg (製品パッケージも重量に含まれる場合もあります)


コメント
コメントを追加する

参照する