8
Tuotteet‪» Heinätin heinäautomaatit‪» Talliin‪»

Akkukäyttöinen Heinätin® Single

Akkukäyttöinen Heinätin® Single

Akkukäyttöinen Heinätin® Single
Akkukäyttöinen Heinätin® Single
Akkukäyttöinen Heinätin® Single

Hinta
1 585,00 sis. alv 24% (1278.23 €, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kplVarastossa
Showroom2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Hevosesi mahan paras kaveri

Heinätin® Single on kätevä, kolmen annoksen heinäautomaatti, jonka avulla hoidat yhden hevosen säännölliset heinätarjoilut helposti niin karsinassa kuin ulkotarhassa.

Akkukäyttöinen Heinätin Single sisältää kolme ajastettua heinäannosta jakavan kaapin, kaappiin sisäänrakennetun ohjauskeskuksen, kaksi akkua ja akkujen latauslaitteen. Akun vaihtoväli on noin yhdestä kahteen viikkoa.

Heinätin Singlen käyttöjännite on 12V. Single sopii hyvin vuokratallipaikalle tai aitauksiin/katoksiin, missä verkkovirtaa ei ole saatavilla tai kaapeleiden veto on työlästä.

Heinätin Single voidaan rakentaa Heinätin® Indoor600 ja Heinätin Outdoor -kaappimalleista. Ilmoitathan haluamasi kaappimallin tilauksen lisätiedot kentässä. Indoor603 mallin kanssa suosittelemme Suojapuomi600 -tuotetta, joka suojaa Heinätintäsi tehokkaasti hevosten niskan ja takapuolen hankaamiselta. Indoor603 -mallin Heinätin Single valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä.

Sisäkäyttöön tarkoitetuissa Heinättimissä on vakiona aina hyllyjen hidastimet, mitkä takaavat, että Heinättimet ovat hiljaisia.

Voit tilata meiltä myös Heinättimien asennus- ja huoltopalvelun.

Referenssit

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 602 x 1252 x 602 mm.


Paino
55 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Tiheä heinäruokinta on paras

Usein ajatellaan, että vapaa heinä olisi hevoselle optimaalisin, mutta luonto ja tutkimusten myötä myös tiede ovat todenneet tiheän heinäruokinnan olevan hevosen ruoansulatukselle paras vaihtoehto. Tutustu eläinlääkäri Jonna Jokisalon luentoon, jossa Jonna kertoo hevosen mahahaa...