8
Tuotteet‪» Tallitarvikkeet‪»

Fluffy Feeder -heinätyyny

Fluffy Feeder -heinätyyny

Fluffy Feeder -heinätyyny
Fluffy Feeder -heinätyyny
Fluffy Feeder -heinätyyny
Fluffy Feeder -heinätyyny

Hinta
89,00 sis. alv 24% (71.77 €, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kplToimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
Showroom0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Fluffy slow feeder pidentää syömiseen käytettyä aikaa, jonka vuoksi hevosellasi riittää virikettä useamman tunnin ajaksi.

Kokonsa puolesta Fluffy sopii hyvin karsinaan ja on hiljainen käytettäessä. Fluffy Feeder sijoitetaan maahan vapaasti hevosen käytettäväksi, jolloin hevosella säilyy luonnollinen syömisasento. Turvallisuuden takaamiseksi Fluffy Feederiä ei tule kiinnittää seiniin, aitoihin tai lattiaan.

Fluffy Feeder soveltuu hyvin käytettäväksi myös Heinätin Outdoor malleissa. Valikoimaan tulossa myös pienempi Indoor -mallin kaappeihin sopiva Mini Fluffy

Fluffy slow feeder on suurimmaksi osaksi umpinainen verkko-osuuden sijaitessa pussin päällipuolella. Tämän vuoksi heinät tai verkko eivät ulkokäytössä kerää itseensä hiekkaa tai muita maa-aineksia.

Fluffy Feederiin mahtuu noin 3kg kuivaa heinää. Käyttöön soveltuu myös esikuivattu heinä, olki tai vaikkapa tuore ruoho. Yhdellä hevosella täyden Fluffyllisen tyhjenemisaika on arviolta 1,5 - 2h.

Ekologiset Fluffy Feederit on valmistettu lähes täysin kierrätysmateriaaleista ja ne ovat tasalaatuisia, pestäviä sekä erittäin kestäviä.

Fluffy Feederin verkko on valmistettu auton turvavyöstä ja näin ollen sen käyttöominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Verkko kestää hyvin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Verkkoa on saatavilla 4cm silmäkoolla. Huomioithan, että silmäkoko ei ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin slow feeding -verkkoihin.

Fluffy Feederin värit saattavat vaihdella käytettävissä olevien materiaalien mukaan. Väritoiveet voi esittää tilauksen yhteydessä kohdassa lisätiedot.
Ennen jokaista käyttökertaa on varmistettava, että Fluffy Feeder on ehjä. Rikkinäistä Fluffya ei saa käyttää vaan se tulee hävittää asianmukaisesti.

Fluffy Feederit valmistetaan Suomessa. Lue lisää tästä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 25 x 35 x 25 mm.


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.7.2024
Yleisarvosana
Nuori hevosemme rauhoittui heinätyynyn avulla uudessa kodissaan, vaikka ei ollut aikaisemmin asunut karsinassa lainkaan.
Riitta P. vahvistettu ostaja, 4.1.2022
Liian pienet aukot,liukas kangas luisuu lumella,sauma repesi jo alle viikossa.ajatus hyvä 2v.varsa heittelee mielellään
Lisää kommentti