8
Tuotteet‪» Heinätin heinäautomaatit‪» Pihattoon‪»

Heinätin® Paalivahti Lite II

Heinätin® Paalivahti Lite II

Heinätin® Paalivahti Lite II
Heinätin® Paalivahti Lite II
Heinätin® Paalivahti Lite II
Heinätin® Paalivahti Lite II
Heinätin® Paalivahti Lite II
Heinätin® Paalivahti Lite II
Heinätin® Paalivahti Lite II
Heinätin® Paalivahti Lite II

Hinta
8 432,00 sis. alv 24% (6800.00 €, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kplVarastossa
Showroom1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Heinätin® Paalivahti Lite on alkuperäistä Paalivahtia kevyempi malli, joka tarjoaa huippukätevän ja turvallisen ratkaisun tiheään ja vaivattomaan pyöröpaaliruokintaan. Heinätin Paalivahtiin mahtuu vaivatta noin 400 kiloinen pyörö- tai kanttipaali.

Heinätin Paalivahti Lite on uusin innovaatiomme, jonka ovet avautuvat ajastusten mukaan laskemalla alas. Paalivahdilla takaat hevosille rajoitetun heinän saannin vapaan heinän tapaan – juuri silloin, kun sinä haluat.

Paalivahti on rakennettu laadukkaista, mahdollisimman kotimaisista komponenteista ja se on suunniteltu mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Paalivahti on vapaasti siirrettävissä paikasta toiseen. Paalivahti on kokonainen ruokintakatos, joka ei vaadi varsinaisia perustuksia.

Paalivahti Lite II on kahdella ruokintaseinällä varustettu ruokintakatos ja voit ajastaa oviin jopa 12 ruokintakertaa vuorokaudessa per ovi niin, että ovet toimivat joko kaikki yhtä aikaa tai kaikki ovet avautuvat eri aikoina vaikkapa koahden eri tarhan keskellä. Paali asetetaan koneen sisään ruokintaseinän kautta nostamalla pystykalterit ensin pois tieltä.

Laite vaatii toimiakseen HS/PV Controllerin. Ohjaimissa helppokäyttöiset kosketusnäytöt, jotka valitaan oman tarpeen mukaan joko Controller Luxe, jolloin kaikkia sivuja voidaan ohjata yksilölliseti tai Controller Basic, jolloin kaikki sivut liikkuvat yhtä aikaa. 

Paalivahti antaa äänimerkin ennen ovien avautumista ja sulkeutumista, joten hevoset oppivat nopeasti tunnistamaan milloin ruokinta-aika alkaa ja milloin se päättyy. Kaikkia liikkuvia seiniä ohjaa oma moottorinsa, jolloin Paalivahti Liten avulla on helppoa rakentaa hevosia aktivoisia Paddock Paradise -tyyppisiä tarha-alueita. Autamme alueiden suunnittelussa mielellämme!

Ovien edessä olevat pystysuuntaiset lapatuet ovat helposti liikuteltavissa vastaamaan omien hevosten tarpeita. Ruokintaseinien alaosien umpilevyt sekä katoksen valaistus eivät sisälly toimitukseen. Tilattavissa erikseen.

Hevoset oppivat Paalivahdin käyttöön nopeasti. Myös varsat ja aremmat hevoset ovat tottuneet sen käyttöön muutamissa päivissä.

Heinätin Paalivahti Lite:

Jopa 12 ruokintakertaa vuorokaudessa per ruokintaseinä
Ohjaimissa helppokäyttöiset kosketusnäytöt -> valitaan oman tarpeen mukaan joko Controller Luxe tai Controller Basic

Järeärakenteinen heinäautomaatti, joka toimitetaan ja sitä voidaan siirtää kokonaisena. Ei vaadi perustuksia, tasainen maa riittää!
Toimii 24V jänniteellä!

Paalivahti Lite II + Controller Basic yhteishintaan: 7700e, alv. 0%

Paalivahti Lite II + Controller Luxe+ yhteishintaan: 8090e, alv. 0%

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 2060 x 2280 x 2060 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto


Paino
500 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Katso myös