Tuotteet‪» Heinätin-heinäautomaatit‪» Pihattoon‪»

Heinätin® Paalivahti Lite IV - UUTUUS!

Heinätin® Paalivahti Lite IV - UUTUUS!

Heinätin® Paalivahti Lite IV - UUTUUS!

Hinta
9238.00
EUR €
sis. alv 24% (7450.00 €, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 30 - 60 vrk

Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 30 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Heinätin® Paalivahti Lite on alkuperäistä Paalivahtia kevyempi malli, joka tarjoaa huippukätevän ja turvallisen ratkaisun tiheään ja vaivattomaan pyöröpaaliruokintaan. Heinätin Paalivahtiin mahtuu vaivatta noin 400 kiloinen pyörö- tai kanttipaali.

Heinätin Paalivahti Lite on uusin innovaatiomme, jonka ovet avautuvat ajastusten mukaan laskemalla alas. Paalivahdilla takaat hevosille rajoitetun heinän saannin vapaan heinän tapaan – juuri silloin, kun sinä haluat.

Paalivahti on rakennettu laadukkaista, mahdollisimman kotimaisista komponenteista ja se on suunniteltu mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Paalivahti on vapaasti siirrettävissä paikasta toiseen. Paalivahti on kokonainen ruokintakatos, joka ei vaadi varsinaisia perustuksia.

Paalivahti Lite IV on neljällä ruokintaseinällä varustettu ruokintakatos ja voit ajastaa oviin jopa 12 ruokintakertaa vuorokaudessa per ovi niin, että ovet toimivat joko kaikki yhtä aikaa tai kaikki ovet avautuvat eri aikoina vaikkapa koahden eri tarhan keskellä. Paali asetetaan koneen sisään ruokintaseinän kautta nostamalla pystykalterit ensin pois tieltä.

Laite tarvitsee toimiakseen lisäksi HS/PV ohjauskeskuksen. Ohjaimissa helppokäyttöiset kosketusnäytöt, jotka valitaan oman tarpeen mukaan joko Controller Luxe, jolloin kaikkia sivuja voidaan ohjata yksilölliseti tai Controller Basic, jolloin kaikki sivut liikkuvat yhtä aikaa. 

Paalivahti antaa äänimerkin ennen ovien avautumista ja sulkeutumista, joten hevoset oppivat nopeasti tunnistamaan milloin ruokinta-aika alkaa ja milloin se päättyy. Kaikkia liikkuvia seiniä ohjaa oma moottorinsa, jolloin Paalivahti Liten avulla on helppoa rakentaa hevosia aktivoisia Paddock Paradise -tyyppisiä tarha-alueita. Autamme alueiden suunnittelussa mielellämme!

Ovien edessä olevat pystysuuntaiset lapatuet ovat helposti liikuteltavissa vastaamaan omien hevosten tarpeita. Ruokintaseinien alaosien umpilevyt eivät sisälly toimitukseen.

Hevoset oppivat Paalivahdin käyttöön nopeasti. Myös varsat ja aremmat hevoset ovat tottuneet sen käyttöön muutamissa päivissä.

Heinätin Paalivahti Lite:
Toimii 24V jänniteellä.
Jopa 12 ruokintakertaa vuorokaudessa per ruokintaseinä

Controller Luxella voidaan ohjata jopa neljää eri katosta samalla ohjauskeskuksella.

Järeärakenteinen heinäautomaatti, joka toimitetaan ja sitä voidaan siirtää kokonaisena. Ei vaadi erityisiä perustuksia, tasainen ja kantava maa riittää!

Paalivahti Lite IV + Controller Basic yhteishintaan: 8 350e, alv. 0%

Paalivahti Lite IV + Controller Luxe yhteishintaan: 8 740e, alv. 0%

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 2060 x 2280 x 2060 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto

Paino
500 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Katso myös