8
Tuotteet‪» Tallitarvikkeet‪»

Growi kisakaappi Groß

Growi kisakaappi Groß

Growi kisakaappi Groß
Growi kisakaappi Groß
Growi kisakaappi Groß

Hinta
1 178,00 sis. alv 24% (950.00 €, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kpl


Varastossa
Showroom1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Monikäyttöinen ja tilava kisakaappi kunnollisilla pyörillä. Kaksi satulatelinettä. Lokeroita ja laatikoita sekä telineet suitsille.

Sponsoriratsastajamme Juuli Norha on jo yli vuoden käyttänyt tätä kisakaappia kilpailu- ja valmennusmatkoillaan Virossa, Puolassa sekä Suomessa:

"Growi kisakaappi Groß on helpottanut valmennus- ja kilpailureissujamme huomattavasti, koska kaapin saa näppärästi pakattua tallissa kaikessa rauhassa ja vedettyä sitten hevosautoon mukaan juuri ennen lähtöä. Kaapissa on kaikille tavaroille omat paikat, jonka ansiosta pakkaaminen sujuu helposti ja yhdellä silmäyksellä voi tarkistaa, että kaikki tarpeellinen on varmasti mukana. Kiitän siitä, että enää ei tarvitse kantaa kaikenlaisia pusseja ja nyssäköitä autoon pyörimään ja pelätä, että jotain kuitenkin unohtui matkasta. Erityiskiitoksen annan kaapin päältä aukeavalle lokerolle, johon saan järjestykseen mm. hevosen paperit, kilpailunumerot, kisahanskat, letitystarvikkeet, hokit, hiusverkot ja kaikki tärkeät pikkutavarat. Lisäksi on hyvä, että kaapin kaikki osiot saa lukittua erikseen tarvittaessa.".
Juuli Norha
Referenssit
Kuva: Antti Hyrkkönen

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 1480 x 600 mm.


Paino
100 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti