8
Tuotteet‪» Heinätin heinäautomaatit‪» Pihattoon‪»

Heinätin® Heinäseinä 3m - kaarevat lapatuet

Heinätin® Heinäseinä 3m - kaarevat lapatuet


Hinta
4 321,40 sis. alv 24% (3485.00 €, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kplToimitusaika arviolta 30 - 60 vrk.
Showroom0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Saatavuus
Arviolta 30 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Heinätin® Heinäseinä on tuoteuutuus! Heinäseinä soveltuu useimpiin 3m leveisiin aukkoihin. Kaarevien lapatukien etuna on ruokintapaikan avoin yläosa, joka tuo turvallisuutta tilanteissa, joissa hevoset saattavat nahistella. Laumassa alempana olevan hevosen on turvallista ja helppoa väistää lauman vahvempaa jäsentä nostamalla päätään kaaren yli törmäämättä mihinkään. Heinäseinä soveltuu myös muille eläinlajeille.

Heinäseinän avulla voit rakentaa vaikkapa kolmion tai neliön muotoisia ruokintapisteitä pihattoalueille tai korvata pätkän rakennuksen seinästä ja sijoittaa hevosten heinät heinäseinän taakse säältä suojaan.

Heinäseinän ohjauskeskuksessa on akkuvarmistus sähkökatkojen varalta ja yhdellä keskuksella voidaan ohjata useita Heinäseiniä yhtä aikaa. Jokaisessa Heinäseinässä on oma moottori, jolloin seiniä voidaan ohjata neljän Heinäseinän ryhmissä yksilöllisesti. Tällä ominaisuudella luot hevosille aktiviteetteja pienempäänkin tilaan ja voit helposti rakentaa Paddock Paradise -tyyppisiä ruokintaratkaisuja hevostesi hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Materiaaleina kuumasinkitty 2mm teräs ja kestävä, rekkojenkin kapellivaunuissa käytettävä, suojapeite. Heinäseinän mitat L3000mm x K2000mm. Alaosan umpiosan korkeus vakiona 45cm, joka soveltuu pienimmillekin poneille. Tätä osaa on mahdollista kustomoida isoille hevosille sopivaksi tai Heinäseinää on mahdollista korottaa koko leveydeltä oman tarpeen mukaan.

Asiakkaan on mahdollista valita oviverhoon omaa silmää eniten miellyttävä väri (musta, harmaa, punainen, sininen, valkoinen, vihreä). Verhoon voidaan tarvittaessa painaa myös tallin logo.

Käyttöjännite 24V. Heinäseinän lisäksi tarvitset ohjauskeskuksen Heinäseinä Controller Luxe tai Heinäseinä Controller Basic.

HUOM! Kuvassa näkyvät teräksiset reunapylväät eivät sisälly toimitukseen. Heinäseinät toimitetaan osina. Toimituksen kustannukset tarkistetaan erikseen.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 400 x 3000 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto


Paino
165 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti