Välbefinnande i stallen

I naturen har hästar vant sig vid att vandra runt i jakt på mat, och deras magar är utformade för att kontinuerligt hantera små mängder mat. Med Heinätin®-höautomater kan man uppnå hästens naturliga matrytm och förebygga sjukdomar som försämrar hästarnas prestationsförmåga. Heinätin®-produktfamiljen innehåller lösningar för stall i alla storlekar.

Du kan också beställa vår installations- och underhållsservice till Heinätin-automaterna.

För utomhusbruk

Heinätin® möjliggör tät och smidig utfodring med rundbalar. Utrustningen i sortimentet har testats i finska väderförhållanden. Vi utvecklar ständigt fler innovationer för denna produktgrupp.

undersöka »

Till stallet

Tillräckligt korta intervall – också nattetid. Heinätin® är en lättanvänd, hästvänlig höautomat som gör att du kan ge dina hästar hö enkelt och regelbundet, dygnet runt.

undersöka »

Stall med nöjda magar

”Täta utfodringstillfällen är ett effektivt medel för att förebygga och sköta hästars magproblem och sörja för den övergripande hälsan.”
— Anne Sjöblom, som är specialveterinär i hästsjukdomar

Små hemmastall

Heinätin® underlättar hästägarens vardag och ger hästarnas magar ro. Med automaten blir det lätt att sköta regelbunden utfodring av hästarna i hemmastall utan avlönad personal.

läs mer »

Hästföretagare

Med Heinätin®-höautomater ger du dina hästar hö enkelt och regelbundet, dygnet runt. De hästvänliga Heinätin-automaterna sparar arbetstid och underlättar vardagen även i stora stall.

läs mer »

Heinätin® video

Skippa höpåsarna och skaffa en Heinätin som sparar arbetstid och lugnar oroliga hästmagar.

Designar och tillverkar i Finland

Certifikatet Finlands Starkaste och Nyckelflaggan är ett erkännande för det gedigna finska arbetet bakom våra produkter. Vi designar och tillverkar Heinätin®-produkterna i Finland.

Growi-shop

Vi importerar tyska tillverkade Growi-produkter.

Gå och shoppa