8


DESIGNTJÄNST FÖR ATT FÖRNYA DEN DRIFTSMILJÖ


Önskar du din stall en mer funktionell vardag?

Behöver du flexibilitet i ditt arbete på stall?

Betjänar din stalls dagliga rytm verkligen dina kunder eller är det bara en bekant operativ modell?

 
Med hjälp av vår designtjänst omorganiserar du ditt dagliga arbete för att bli mer funktionellt och tjäna sitt syfte.

LEAN är en ledningsfilosofi som är den mest effektiva av de för närvarande kända sätten att utveckla företagets hela kompetens, konkurrenskraft och förmåga.

Kort sagt handlar det om "vi vill lära oss att gå en kortare sträcka istället för att springa hårdare."
 
I praktiken betyder LEAN att effektivisera arbetet och göra det väsentliga med hjälp av sunt förnuft och dra nytta av nya insikter.
 
Vår designtjänst inkluderar en tid på distans eller i ditt stall (i Finland -området). Under mötet kommer vi att gå igenom anläggningarna och funktionerna i din stall tillsammans och designa Heinätin hömatareutrustningspaket som passar dina behov. Granska noggrant frågor som rör kostnader och fördelar och överväg tillsammans den lösning som bäst tjänar mötet, med hänsyn till framtidsplanerna.

Vi har erfarenhet av förändringsprocesser i flera stall och vi kan hjälpa dig att undvika traditionella misstag. Kontakta oss och boka tid med planeringstjänsten!

Avlägsna tider via Zoom är gratis. Vi förhandlar om stabila besök separat.

FODRINGSPLANSTJÄNSTER

Vår partner AxEquestrian erbjuder individuell utfodringsplanering för din hästs behov:

Hej, jag är hästagrolog (YH) Leena Jokinen från AxEquestrian och det är jag som gör Ruokinta365™ -utfodringsplaner åt alla slags hästar!

Ruokinta365™ är egentligen ett helt koncept kring hästens utfodring. Då du köper en utfodringsplan ingår rådgiving enligt behov samt planeringshjälp för praktiskt utförande av utfodringen. Utfodringsplanerna gör jag alltid objektivt, jag säljer eller representerar inga foder utan kan genuint planera utfodringen enligt din hästs verkliga behov.

Av hästens foder är hö det viktigaste! Utfodringen baserar sig på hö, så det är relevant att veta hurdant höet är (höanalys) samt att hästen får hö arttypiskt i jämn takt då fri tillgång till hö inte är möjligt. Därför faller samarbetet med Heinätin naturligt för mig då mitt mål är alltid så naturlig utfodring som möjligt med hö som grund.

Utfodringsplaner gör jag med 20 års erfarenhet av utfodring i praktiken baserad på forskning och kunskap. Utfodringen påverkar hästens välmående varje stund, så låt oss planera din hästs utfodring på ett förebyggande sätt!

Vänligen kontakta Leena: axequestrian.com

Hästträning och andra välfärdstjänster

 
Jag är Ulla Uosukainen. Mina intressen har alltid varit föl och unga hästar, liksom vård och välbefinnande för hästar.
 
Min hästhobby började i grundskolealdern från den lilla byns häststall. Efter grundskolan studerade jag till hästskötare och fick min första egen häst. Jag arbetade som hästvakt på travstall och tränade mina egna hästar. Jag tog examen som hästmassör 2011. 
År 2018 blev jag intresserad av att träna hästar med positiv förstärkning, närvaro, lyssna och göra saker tillsammans. Jag tog examen som djurtränare 2020 och 2021 grundade jag mitt företag som heter Tmi Hevoshoiva.
 
Heinätin-partnerskapet är rätt för mig eftersom tät höfoder stöder hästarnas välbefinnande utmärkt. Med tät hömatning är hästar klart bättre. Mina egna hästar livnär sig på hömatningsmaskiner som byggts med hjälp av Heinätin Gör-det-själv-paketet, och förändringen till det förflutna har märkts. Hästarna är välproportionerade i form och lugna i sinnet.
Inget mer stirrar på nästa matningstid på klockan.

Du kan kolla in mina olika hästtränings- och välfärdstjänster här: Hevoshoiva.fi

WANT to be A HEINÄTIN® PARTNER?

 
Vi har skapat ett nytt koncept som heter Heinätin® & Partners. Partnerskapet är lämpligt för alla Heinätin-användare och advokater som har eget momsnummer. Genom att agera som Heinätin®-partner kan du tjäna tydliga pengar. Vill du veta mer om vårt nya koncept?

För mer information om partnerskapet, kontakta oss!!