8


asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella


Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa avaimet käteen -mallilla kaikkien Heinätin-heinäautomaattien tuoteperheeseen kuuluvien laitteiden asennukset ja huollot tarpeidesi mukaisesti. Hoidamme niin Heinättimien kuljetuksen kuin asennuksenkin puolestasi.

Toimintamme on vuosien varrella hiotunut turvalliseksi ja tehokkaaksi. Huolellinen alkukartoitus takaa työn sujuvuuden sovittuna asennuspäivänä ja säästymme kaikki turhilta työtunneilta ja kustannuksilta. Pidämme huolen, ettei karsinoihin putoile ruuveja tai muita esineitä, mitkä voivat aiheuttaa haittaa hevosille – tunnemme vastuumme! Laitteiden käyttökoulutus sisältyy aina asennuspalveluumme ja voimme tarvittaessa antaa myös konsultointiapua hevosten turvallisessa totuttamisessa heinäautomaattien käyttöönotossa.
Lopuksi siivoamme jälkemme ja poistumme vähin äänin paikalta.


Muistathan, että täysin huoltovapaita koneita- ja laitteita ei ole olemassakaan!

Heinätin huolto -palvelumme toimii vuosisopimuksena. Huoltopalveluumme kuuluu yhteisesti sovitut käynnit vuosittain. Huollon yhteydessä Heinätin -laitteiden tekniset osat puhdistetaan, rasvataan, laitteiden kiinnitys ja toimivuus tarkastetaan ja tarpeen mukaan kuluneita / vaurioituneita osia uusitaan. Varaosat laskutetaan erikseen varaosahinnastomme mukaisesti. Tarpeellisista varaosista sovitaan etukäteen.

Hyvä huolto pitää laitteet toimintakykyisinä vuosikaudet ja samalla niiden jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä pitkään.

Kerro tarpeestasi ja teemme Sinulle tarjouksen joko tuntiperusteisena tai urakkana. Ota yhteyttä!


10 10 10 10