8

muutosvalmennus

Olen Katja Kulmakorpi, sertifioitu Life Coach valmentaja sekä NLP Practitioner. Vuoden 2022 jatkan opintojani NLP Masterin parissa. Pohjakoulutukseltani olen johtamisen ja hyvinvointialan KTM.

Olen jo vuosia ollut kiinnostunut ihmisten henkisestä hyvinvoinnista ja siitä, miten meistä jokainen voi kehittää omaan työtään lisätäkseen omaa hyvinvointiaan. Muuttamalla totunnaisia toimintamallejamme meistä jokaisella on mahdollisuus elää omannäköistään elämää ja saavuttaa haluamansa.

Voit hyödyntää tarjoamaani valmennusta esim. kehittääksesi yritystäsi, kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, löytääksesi parempia ja enemmän oman itsesi näköisiä työtapoja tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta.

Valmennus rakentuu Sinun toiveidesi mukaisesti. Muutokset voivat olla ihan pieniä tai valtavan suuria - juuri sellaisia kuin Sinä haluat. Muutosvalmennus toimii myös päätöksenteon
tukena ja auttaa Sinua löytämään toimintaasi punaisen langan kohti haluamiasi lopputuloksia. Valmennuksessa kartoitat nykyisen tilanteesi, oivallat Sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat toimintasuunnitelman kohti haluamaasi.

Valmennuksessa Sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla
Sinä itse oivallat, mitä Sinä haluat ja miten voit rakentaa omannäköistäsi yrittäjyyttä ja elämää.
Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein ja ne voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. 

Valmennukset ovat aina ehdottoman luottamuksellisia.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät.
Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos yrityksessäsi ja elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä unelmistasi totta.

Valmennuksia järjestetään sekä yksilö- että yhteisövalmennuksina, joten muutosvalmennuksiani voit hyödyntää myös työyhteisöjen, erilaisten tiimien ja muiden ryhmien yhteisten tavoitteiden kirkastamiseksi. Lisäksi valmennuksieni avulla voitte saada uutta inspiraatiota ja ideoita omaan toimintaanne sekä kasvattaa keskinäistä luottamustanne toimintanne tueksi.

Ryhmävalmennuksien sisältö ja hinnat neuvotellaan yhteisesti asiakkaan kanssa.

Yksilövalmennusten kesto on noin 60-90 minuuttia per kerta ja valmennuksen hinta 75€ (sis. alv. 24 %).
Viiden kerran pakettina yhteensä 325€ (sis. alv. 24 %). Lisätiedot ja varaukset numerosta 045 6762 455 / katja@hevoskeksinnot.fi.

Teen yhteistyötä myös eri yritysten kanssa ja tulevia ryhmävalmennuksiani löydät tästä linkistä.
Equine Innovations