8


Rahoitus yksityisille

Olemme Resurs Bank AB:n yhteistyöasiakas, ja tarjoamme heidän kauttaan sinulle rahoitusvaihtoehtoja.

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ). Voit myös maksaa itsellesi sopivissa osissa.


Rahoituksen hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank Ab Suomen sivuliike.


Edut

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun. Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.


Etusivu


Sähköinen rahoitushakemus

 
Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.

Avaa rahoitushakemus tästä

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

 

GRENKEN leasing yrityksille


Yritysleasing on edullinen vaihtoehto omistamiselle

GRENKE leasing tarjoaa joustavan vaihtoehdon laitteiden hankkimiseen rahoituksella. Minimirahoitus on vain 500 € (alv. 0 %), joten leasing sopii hyvin myös pienempien laitteiden hankintaan. Leasingin kuukausivuokrat sisältävät yritykselle vähennyskelpoisen arvonlisäveron, eikä leasing rasita näin ollen yrityksesi tasetta. Leasing sopii kaiken kokoisille yrityksille, myös uusille yrityksille ja yrittäjille.

Yritysleasing toimii niin, että GRENKE omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan ja laskuttaa vuokraa tuotteen käytöstä. Rahoituksen kulu on GRENKE:llä kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Leasingvuokran ennakoitavuus helpottaa investointisi tuoton suunnittelua, yrityksesi budjetointia ja kassanhallintaa.


Mitä etuja saat hyödyntäessäsi GRENKE:n leasingiä?

  • Säästät veroissa, koska leasinghankinnat voidaan vähentää täysimääräisinä verotuksessasi 
  • Säästät käteisvarojasi muihin tarpeisiin etkä ole sidottu tuotteisiin pysyvästi, kuten omistaessasi tuotteen 
  • Sinun ei tarvitse kuluttaa omaa pääomaa suuriin kertahankintoihin 
  • Voit sijoittaa hankintoihin suunnitellut rahat itse liiketoimintaan, missä ne tuottavat paremmin 
  • Tiedät jo etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja pystyt budjetoimaan tarkemmin ja tehokkaammin 
  • Saat nopeasti luottopäätöksen ja laitteen hankkiminen on helppoa 
 

GRENKE tarjoaa joustavuutta sopimuksissa. Halutessasi voit jopa vaihtaa leasing-laitteita uudempiin jopa sopimuskauden aikana.  

Sopimuskauden lopussa voit palauttaa laitteet tai lunastaa laitteet edullisesti omaksesiKun sopimus on hyväksytty rahoitusyhtiössä, toimitamme asiakkaalle lopullisen sopimuksen, joka palautetaan allekirjoitettuna kahtena kappaleena. Lisäksi tarvitaan asiakkaan tunnistaminen TUPAS-palvelussa, joka tehdään verkkopankkitunnuksilla. Kuukausivuokrat laskutetaan tyypillisesti 3 kuukuden välein etukäteen. 

Kiinnostuitko mahdollisuudesta hankkia Hevoskeksintöjen laitteita yritysleasingillä?
Kysy yritysleasingistä lisää Katja Kulmakorvelta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hevoskeksinnot.fi tai soittamalla 045 6762 455.