8
Katja Kulmakorpi

Toimin perheyrityksessämme Heinätin-heinäautomaatti suunnittelijana sekä uutuustuotteiden innovaattorina. Työni on osa hevosharrastustani, minkä lisäksi treenaan ja kilpailen aktiivisesti virallisen tuotestaajamme E.V. Armastuksen eli ”Aimon” kanssa kenttäratsastuksessa 80–90 cm tasolla.

Hevoskokemusta on kertynyt talleilla pyörimisestä ja työskentelystä aina omiin hevosiin ja oman tallin pitämiseen. Ensimmäinen hevoskärpänen taisi alun perin puraista jo vuonna 1990, jonka jälkeen puremia on kertynyt satoja lisää ja hevosista on kehittynyt elämäntapa. Koulutukseltani olen johtamisen ja työn organisoinnin KTM, mikä hyödyttää erinomaisesti työtäni Heinätin suunnittelijana asiakkaidemme heinätysongelmien ratkaisemiseksi.

Halusin laajentaa osaamistani auttaakseni ihmisiä erilaisissa muutoksissa ja lähdin opiskelemaan mielen valmentamista. Valmistuin elokuussa 2021 Life Coachiksi ja joulukuussa 2021 NLP Practitioneriksi. NLP Master opintoni alkavat vuoden 2022 aikana. Järjestän 1-2 kertaa kuukaudessa erilaisia valmennuspäiviä, joihin voit tutustua tästä: ryhmä- ja yksilövalmennukset.

Haluan auttaa asiakkaitamme rakentamaan oman näköistään tallielämää. Enää ei tarvitse tehdä niin kuin aina on tehty.

Ota yhteyttä Katjaan: 

katja@hevoskeksinnot.fi / 045 6762 455 (joka päivä 9-20)

Jarkko Kulmakorpi  


Olen Hevoskeksintöjen heinämaattimestari ja hevospuolen kokemukseni on kertynyt avioliiton myötä. Olen suureksi ilokseni saanut olla jo vuosia mukana ratkomassa vaimoni ja asiakkaidemme hevospulmia – ihan laidasta laitaan. Päätyöni on Traficomin palveluksessa ja harrastuksekseni pyörittelen erilaisia teknisiä laitteita retroperjantain tahtiin. Olen omasta mielestäni helposti lähestyttävä ja hauska veikko ja autan varsin mielelläni hevosihmisiä erilaisissa teknisissä asioissa - varsinkin erilaisissa ruokintaratkaisuissa. Moottoriurheilu, etenkin kaksipyöräisten parissa, on nuoruuden intohimoni. Teknillistä kädentaitoani olenkin muinoin hionut muun muassa Road Racing mekaanikkona MM-tasolla.

Ota yhteyttä Jarkkoon:
 
jarkko@hevoskeksinnot.fi / 040 8642 085 (iltaisin ja viikonloppuisin)
E.V. Armastus ja Borsalino

E.V Armastus, lempinimeltään Aimo, on 16-vuotias suomenhevonen ja toimii virallisena Heinätin -tuotetestaajana. Toisena tuotetestaajana toimii 20-vuotias risteytysponi Borsalino. Parivaljakolla on ollut käytössään erilaisia Heinätin-laitteita testattavanaan vuodesta 2015 asti. Hännänhuipuksi pihattoon muutti hiljattain 2-vuotias suomenhevosruuna Pukevan Tähti eli Ykä.

Kolmikko asuu yrityksen toimitilojen yhteydessä olevassa kylmäpihatossa. Alueella on vaihtelevaa maastoa ja metsää, missä liikkua ympärivuorokauden. Heinäruokinnat hoidetaan Heinätin Paalivahdilla vähintään yhdeksän kertaa vuorokaudessa.


Equine Innovations