8
Miksi tiheä heinäruokinta on hevosen parhaaksi? Heinätin vähentää heinähävikkiä – Kokemuksia hevosten ruokintalaitteesta


Kotitallin pitäjät

Helppo tapa hoitaa ruokinnat kotitallilla

Heinätin®-tuoteperheen heinäautomaatit helpottavat kotitallin pitäjän elämää, arjen pyöritystä ja ne tuovat rauhan hevosten vatsoille. Laitteidemme avulla on helppo hoitaa hevosten säännöllinen heinienjako omalla kotitallilla, jossa ei ole palkattua henkilökuntaa.


Heinättimen hyödyt:

- Heinätin tuo tallinpitäjän arkeen joustoa, sujuvuutta – ja vapaa-aikaa: se jakaa heinät hevosillesi säännöllisesti juuri silloin kuin sinä haluat.
- Heinätin on hevosen vatsan paras kaveri: sen avulla voit tarjota hevosillesi tiheän, ympärivuorokautisen heinäruokinnan.
- Voit annostella Heinättimeen jokaiselle hevoselle yksilölliset heinäannokset muiden tallitöiden ohessa. Saat päivän tallityöt hoidettua yhdellä kertaa!
- Ei enää aikaisia aamuherätyksiä, eikä aamuheinien jakoa nälkäisille hevosille – Heinätin herää ja jakaa heinät puolestasi.
- Heinättimien sähkönkulutus on minimaalista.
 
Haluatko automatisoida hevosesi/hevostesi heinäruokinnan? 

Ota yhteyttä tästä! Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivimman Heinätin-mallin.

10 10 10 1010
 

ASIAKASTARINA

Terveyttä ja elämänlaatua – niin hevosille kuin tallinpitäjälle

Koivurinteen Issikkatilaa pyörittävä Kati Susi hankki Heinättimet kuudelle islanninhevoselleen vuonna 2016, sillä islanninhevoset ovat äärimmäisen tehokkaita rehunkäyttäjiä ja niiden vyötärölinja pullahtaa herkästi, jos heinää tarjoillaan liikaa.

”Olen aina pyrkinyt järjestämään hevosteni ruokinnan niin, että niille tarjoiltaisiin pieniä heinäannoksia mahdollisimman monta kertaa vuorokaudessa”, kertoo Kati. ”Aiemmin tiheän ja rajoitetun ruokinnan järjestäminen oli kuitenkin haastavaa, sillä hevoseni asuvat muutaman kilometrin päässä omasta kotipihastani”, jatkaa Kati.


Paras ratkaisu, minkä olen hevosenomistajana tehnyt

Heinättimien hankinnan myötä talliarjen pyöritys on helpottunut ja vapaa-aika lisääntynyt. Eniten iloa Katille on tuottanut kuitenkin se, että nyt hevosten sisäinen kello on virittynyt säännölliseen heinän mutusteluun, eikä ruokatorvea korventava nälkäpolte heikennä enää niiden terveyttä ja elämänlaatua.

”Heinättimet ovat olleet paras ratkaisu, minkä olen hevosenomistajana tehnyt”, toteaa Kati. ”Hevoset ovat tyytyväisiä ja hyvinvoivia – ja jopa hoikistuneita, kiitos pienten ja säännöllisten heinäannosten”, jatkaa Kati.


Heinätin tuo rahan- ja ajansäästöä

Heinättimet ovat tuoneet Koivurinteen tilalle myös säästöä, sillä Kati laski, että Heinätin-investointi maksoi itsensä takaisin 16 kuukaudessa pelkästään vähentyneinä matkakuluina – puhumattakaan ajansäästöstä.

”Heinättimet jakavat heinät illalla, yöllä ja varhain aamulla, joten nykyään meillä mennään aamutalliin puoli kymmeneksi ja illalla voidaan lähteä tallilta kotiin jo paljon ennen iltauutisia. Se helpottaa arkea valtavasti”, kertoo Kati.
 

Haluatko sinäkin säästää tallikuluissa ja samalla varmistaa, että hevosesi saa heinää säännöllisesti?

Ota meihin yhteyttä tästä, ja katsotaan yhdessä Sinulle toimivin Heinätin-ratkaisu!