8
Heinätin vähentää heinähävikkiä – Kokemuksia hevosten ruokintalaitteesta Terveyttä ja elämänlaatua – niin hevosille kuin tallinpitäjälle


Talliyrittäjät

Kun talli on täynnä tyytyväisiä mahoja

Heinätin®-heinäautomaattien avulla tarjoilet hevosille heinää helposti ja säännöllisesti ympäri vuorokauden. Hevosystävälliset Heinättimet säästävät merkittävästi työaikaa ja tekevän isonkin tallin arjesta sujuvaa.


Heinättimen hyödyt:

- Hevosten mahat kiittävät: tutkimusten mukaan tiheä heinäruokinta 3-4 tunnin välein on tehokkain keino ehkäistä ja hoitaa vatsa- ja suolistovaivoja.
- Asiakastyytyväisyys kasvaa, kun tallin arki ja ruokinta rullaa – ja hevosten hyvinvointi sekä jaksaminen paranee.
- Heinähävikki saadaan kuriin käytännössä kokonaan ja karsinoiden siivous nopeutuu huomattavasti eikä lantalakaan täyty suotta.
- Heinien jakojen aiheuttamat työn keskeytykset saadaa karsittua kokonaan, jolloin työpäivät ovat sujuvampia kaikille.
- Heinien pussitusten ja -jakojen sijaan työntekijät voivat keskittyä rauhassa muihin työtehtäviin.
- Tyylikkäät ja edulliset Heinättimet ovat investointi, joka maksaa itsensä taatusti takaisin, sillä voit säästää selvää rahaa optimoimalla työaikaa.

GrafiikatTutustu työaikalaskuriimme ja laske itse!

Haluatko sinäkin säästää tallikuluissa ja samalla varmistaa, että  hevoset saavat heinää säännöllisesti?

Ota meihin yhteyttä tästä ja katsotaan yhdessä sinun tallillesi toimivimmat Heinätin-ratkaisut!

Rahoitusvaihtoehdoista leasing on nopea ja helppo tapa saada työtä vähentävät laitteet käyttöön samantien. Kumppanimme Grenke Leasingin tarjoamat leasing-sopimukset ovat luotettavia ja sopuhintaisia. Tutustu Grenkeen palveluntarjoajana. Hoidamme rahoituksen hakuprosessin puolestasi ja saat rahoituspäätöksen yleensä muutamassa minuutissa. Rahoitus -kohdasta voit lukea lisää tietoa Grenke Leasingistä.Työkalut talliyrittäjän arjen helpottamiseksi

Olemme kehittäneet talliyrittäjille päätösteon tueksi työkalut suunnitteluun sekä investointiin arjen helpottamiseksi.ASIAKASTARINA

Rauha tallissa – ja mahassa

Ahvenanmaalainen kahdenkymmenenviiden karsinan Reco Equestrian -talli tarjoaa laadukkaat puitteet niin hevosille kuin ihmisillekin. Lokakuussa 2017 valmistunut talli on suunniteltu kilpahevosten vaativiin tarpeisiin ja rakennettu niin, että se on käytännöllinen ja esteettisesti miellyttävä. Tallin omistaja, yrittäjä ja kilparatsastaja, Rebecka Eriksson halusi moderniin talliin heinäautomaatit parantamaan hevosten hyvinvointia sekä helpottamaan tallityöntekijöiden työpäivää.
  
Kotimaista laatutyötä ja loistava palveluasenne
”Halusimme hevosten karsinoihin heinäautomaatit, jotka voi täyttää käytävältä. Ruotsista saamamme vastaukset olivat nihkeitä, eikä siellä oltu valmiita toteuttamaan tarvitsemiamme eritysratkaisuja. Olimme jo lähes luopuneet toivosta, kun otimme yhteyttä Heinätin-automaattien Katjaan ja Jarkkoon. Vastaanotto oli aivan toisenlainen, he olivat valmiita ratkomaan kaikki ongelmamme ja toimittamaan juuri sellaiset heinäkaapit kuin haluamme”, Rebecka kertoo.

Loistavan palveluasenteen lisäksi Rebeckaa ilahdutti myös se, että Heinätin-heinäautomaatit ovat kotimaista laatutyötä.

Työaikaa säästyy 1,5 – 2 tuntia vuoden jokaisena päivänä
Reco Equestrian tallin asukkaat ovat lähinnä estehevosia, jotka starttaavat seuratasolta alkaen aina 130-luokkiin asti. Tallin neljä kouluhevosta kisaa Helposta A:sta Prix St Georgesiin. Lisäksi tallissa on neljä eri-ikäistä hevosta sisään ratsastettavana.

Tallityöntekijöitä arvelutti ensin, toimivatko automaatit todella moitteettomasti, mutta ennakkoluulot hälvenivät nopeasti käyttöönoton myötä. Odotukset työajan lyhenemisestä olivat korkealla.

”Tuote lunasti lupauksensa. Aikaisemmin työaika on ollut kello 7–21:30. Nyt voimme jakaa työtunnit kello 8–20 välille. Hevoset ovat myös ihanan rauhallisia, sillä kaikki saavat ruuan yhtä aikaa”, kertoo Rebecka.


Korsirehua viisi kertaa päivässä

Ruokintavälien lyhentämisen ansiosta Reco Equestrianin hevoset saavat korsirehua nyt viisi kertaa päivässä. Tiheämmän ruokintavälin toivotaan vaikuttavan hevosten terveyteen ja siihen, ettei ähkyjä esiintyisi.


Erityistä kiitosta Reco Equestrianin tiimiltä Heinätin-heinäautomaatit saavat loistavasta suunnittelusta ja siitä, että jokaisen ruuvin ja mutterin paikan kohdalla on mietitty myös hevosten sekä ihmisten turvallisuutta. Työntekijöiden päivää helpottaa se, että automaatit voi täyttää nopeasti ja vaivattomasti käytävän puolelta.

Oletko ajatellut hankkia Heinättimiä omalle tallillesi ja varmistaa, että hevosesi saavat ruokaa 24/7?

Voit hankkia Heinättimen tai minkä tahansa muun laitteemme tai usemman laitteen nyt myös GRENKE:n yritysleasingillä.
Lue lisää Rahoitus-sivulta!